De penislengte

Geplaatst op: september 22, 2014 Door: Reacties: 0

Mannen geven het niet graag toe, maar een groot deel is onzeker over de lengte van de penis. Veel mannen zijn bang dat hun penis te klein is. De waarheid is dat de meeste penissen onder het kopje gemiddeld geplaatst kunnen worden. Bijna alle penissen zijn namelijk tussen de 12 en 18 cm lang. Slechts enkelen hebben een penis die veel kleiner is dan dit. Men noemt dit dan een micro penis. Deze is slechts enkele centimeters lang in volgroeide toestand. De grootste penissen zijn boven de 20 cm, maar er zijn weinig mannen met dit formaat. Uit onderzoek is gebleken dat slechts 1 op de 10.000 mannen een penis heeft van 25 cm of langer.

De meeste mannen maken zich dus zorgen om de lengte van hun penis. Het frappante hieraan is dat de dikte van de penis belangrijker is dan de lengte. De penis dikte bepaalt namelijk de mate van wrijving tussen de penis en vagina! Daarnaast is ook elke vagina weer verschillend! Wat de beste dikte is, hangt dus weer af van de grootte van de vagina. Een vrouw met een smalle vagina, krijgt pijn bij een dikke penis, terwijl een vrouw met een grote wijde vagina weer weinig voelt van een hele dunne penis. Er zijn ook naar de dikte van de penis vele onderzoeken gedaan. De resultaten voor de gemiddelde dikte lopen sterk uiteen, namelijk tussen de 8,5 en 12 cm. Wil jij weten wat de dikte van jou penis is? Pak een centimeter lint en vouw deze om het dikste deel van je penis. Hou jezelf niet voor de gek, door een paar millimeter te smokkelen!

Veel mannen vragen zich af wat er aan een te kleine of dunne penis te doen is. Op internet wordt je telkens wijs gemaakt dat er middelen zijn om de penis te vergroten (of verdikken). Uit onderzoek blijkt dat dit maar voor een heel klein gedeelte mogelijk is, net als bij een operatie overigens. Wat je ook doet, je penis zal maximaal 1 tot 1,5 cm kunnen groeien, als je dat al haalt!

Een tweede optie is een vacuümpomp, of een cockring! Deze zorgen voor een tijdelijk extra lengte, dikte en hardheid, doordat deze ervoor zorgen dat er extra bloed naar de penis stroomt en/of daar ook blijft. Deze producten zorgen tevens dat je niet al te snel klaarkomt. Tot slot willen we vermelden dat je bij de laatste optie tevens samen met je sexpartner een leuk sexspeeltje kunt uitzoeken. Jij een hardere, dikkere en grotere penis en je partner meet genot doordat bijvoorbeeld haar clitoris gelijktijdig bewerkt wordt! Klik hier voor een voorbeeld..

Onze mening is dat mannen die zich zorgen maken over de lengte van hun penis eens voor zichzelf uit de kast moeten komen en zich erbij neer moeten leggen dat de penis nou eenmaal een bepaald formaat heeft. Doe er dus iets mee! Wij hebben u enkele tips gegeven. De keus is aan u…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *